Tuesday, August 19, 2008

Lahirnya blog MYH

Selamat datang ke blog saya cikgumyh.blogspot.com sebagai medium saya menyatakan buah fikiran dan pendapat peribadi untuk tatapan umum. Saya masih lagi merancang untuk menyusun penulisan saya mengikut kategori-kategori tertentu mengikut minat dan kecenderungan saya. Insya Allah, semoga saya diberikan kekuatan oleh Allah Taala untuk sentiasa Istiqamah menulis dan semoga penulisan yang dihidangkan membawa manfaat kepada semua pengunjung blog ini.

Mengapa MYH?

MYH mewakili nama penuh saya sendiri - Mohammad Yassir Hamidun

MYH juga turut menggabungkan nama anak sulung saya, nama saya dan nama isteri saya-Muhammad,Yassir dan Husna (keluarga  yang banyak memberi inspirasi dan motivasi dalam kehidupan saya kini).

Begitulah sedikit sebanyak mengenai pengenalan dalam blog saya ini. Semoga bertemu di coretan yang akan datang.

 

5 comments:

NaShEiLa August 22, 2008 at 9:28 AM  

baguih...so, kalu ada topik specific ok gak..at least ada input in ur blog..

daLyaanoon August 26, 2008 at 11:07 PM  

how sweet...
Walid tau tak nape nama blog aku dalyaanoon?

charlie,  August 30, 2008 at 11:07 PM  

Assalamualaikum.baru je singgah.bagus sangat².

M-I-N

myadlan September 12, 2008 at 12:32 AM  

salam bro yassir..

slmt memulakan penulisan blog..

kelmarin ada nmpk bro terawih di USM.. sy kwn Amirudin

Mohammad Yassir Hamidun (MYH) September 15, 2008 at 11:36 PM  

Salam myadlan,

Thanks sudi ziarah blog yang baru nak 'start' ni.

Praktikal kat Penang ye.Bagus-bagus.Buat keje betul2.Tunjukkan contoh pekerja Muslim yang cemerlang kerja dan akhlak.

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP